ELKE WEBSITE KAN
VERBETERD WORDEN

Webdesign, webdevelopment, beveiliging en marketing

Conversie Optimalisatie

Het is mooi dat er veel bezoekers op uw website komen, maar weet u ook wat de bezoekers op uw website doen? Doen ze hetgeen wat u als website doel gesteld heeft of klikken ze vaak weg en hebben ze een hoog bounce percentage? Wij kunnen u helpen met het meten van bezoekers, het stellen van doelen en het optimaliseren van uw website. Verbeter uw doelen, blijf uw website continu verbeteren en haal een betere conversie!

Google Analytics

Via dit statistiekenprogramma kun je nauwkeurig je bezoekers in de gaten houden. Welke pagina’s zijn het meest populair, via welke zoekwoorden komen bezoekers binnen en waar haken ze af? Om het rendement te maximaliseren heb je dermate kennis nodig van een pakket als Google Analytics. Wij kunnen een inrichting op maat realiseren, uw adviseren aan de hand van statistieken en rapportages maken en verzenden.

A/B testen en Multivariate testing

U vraagt zich wellicht af hoe u de conversie kunt verbeteren van uw website? Als u uw doelen scherp geformuleerd heeft, kunt u deze doelen meetbaar maken en verbeteren. Dit laatste kunnen we voor u realiseren via het testen van verschillende varianten. Met A/B testen, testen we 2 verschillende varianten met elkaar en meten daarbij de resultaten en met multivariate testing worden er meerdere varianten tegelijkertijd met elkaar getest. Zo kunnen we blijven optimaliseren en monitoren, zodat de conversie verbeterd wordt.

Offerte Configurator
Offerte nodig? Dat kan!
Met onze offerte configurator kunt u eenvoudig uw wensen aangeven, waarop u vervolgens een offerte op maat krijgt. Lekker snel en eenvoudig!
Top