ELKE WEBSITE KAN
VERBETERD WORDEN

Webdesign, webdevelopment, beveiliging en marketing

Online Adverteren

Naast zoekmachine optimalisatie is online adverteren een goede mogelijkheid om meer bezoekers naar uw website te genereren. Dit kan op verschillende manieren. Zo helpen we u met het adviseren over welke kanalen het beste passen bij uw online strategie tot het opstellen van een volledige campagne.

De mogelijkheden

Online zijn er diverse mogelijkheden om te adverteren. Wellicht is Google Adwords één van de bekendste, maar er zijn meer mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan video advertising op YouTube, banners op relevante websites via bijvoorbeeld affiliate marketing en betaalde mogelijkheden op Twitter of Facebook.

Google Adwords

Google AdWords is een manier van effectief online reclame maken. Google AdWords zijn advertenties die op de Google zoekpagina of gerelateerde websites weergegeven worden. Omdat u betaalt per klik en uw klik verdeeld over de dag diverse kosten met zich mee kan brengen is er nogal wat inzicht nodig om deze kosten en effectiviteit te monitoren en te bewaken.

Wij helpen u o.a. met:

  • Het opstellen van een effectieve campagne
  • Bewaken van uw Adwords kosten
  • Zoekwoorden samenstellen
  • Monitoren van de klikfrequentie
  • Vindbaarheid aanpassen voor uw publiek en regio
  • Concurrentiecontrole

Affiliate Marketing

Wilt u alleen betalen als er een lead of sale plaatsgevonden heeft, dan is Affiliate Marketing wellicht een goede keuze. Zo kunt u uw bedrijf op een Affiliate netwerk zetten, waarna adverteerders bezoekers doorsturen naar uw website of webshop. Als hieruit een conversie plaatsvindt, betaalt u een x-percentage aan de adverteerder. Een zeer effectieve en veilige methode van online adverteren. Wij kunnen u helpen met het inrichten en adviseren van uw affiliate campagne.

Offerte Configurator
Offerte nodig? Dat kan!
Met onze offerte configurator kunt u eenvoudig uw wensen aangeven, waarop u vervolgens een offerte op maat krijgt. Lekker snel en eenvoudig!
Top