ELKE WEBSITE KAN
VERBETERD WORDEN

Webdesign, webdevelopment, beveiliging en marketing

Zoekmachine Optimalisatie

U kunt een prachtige website of webshop hebben en goed nagedacht hebben over conversie optimalisatie, maar zonder relevante bezoekers heeft dit natuurlijk geen effect. Wij adviseren en ondersteunen het optimalisatieproces en zorgen dat u de aandacht krijgt die u verdient. Of u nu een lokaal bedrijfje heeft of een dekking in Nederland, Q5 Internetbureau biedt oplossingen op maat.

Interne- en externe factoren

Bij zoekmachine optimalisatie zijn 2 factoren erg belangrijk, namelijk interne (ook wel OnPage factoren) en externe factoren. Met interne factoren bedoelen we het optimaliseren van de broncode van de website met als doel:

  • W3C valide code, zodat uw website op ieder besturingssysteem en browser goed getoond wordt en zoekmachines eenvoudig door uw website kunnen browsen.
  • Snelheid, de snelheid van een website is belangrijk voor uw ranking in Google alsmede de conversie door bezoekers.
  • Juiste HTML code, geef duidelijk aan wat koppen en subkoppen zijn van header-tags, geef de juiste meta-omschrijvingen aan pagina’s mee en focus op de juiste zoekwoorden per pagina.

 

Externe factoren bestaan met name uit het verkrijgen van goede kwalitatieve links vanuit andere websites. Dit proces wordt ook wel linkbuilding genoemd. Wij kunnen u helpen met het verbeteren van de OnPage factoren en het adviseren/verkrijgen van relevante backlinks. Neem direct contact op voor een gratis advies!

Zoekwoord analyse

Het is belangrijk dat de aandacht uitgaat naar de juiste zoekwoorden die relevant zijn voor uw bedrijf. Wij kunnen een zoekwoordenanalyse opstellen, waarbij we kijken welke zoekwoorden voor u relevant zijn, wat de concurrentie per zoekwoord is en hoeveel zoekvolume er op deze woorden zijn. Bereik topposities voor deze zoekwoorden en zie het bezoek stijgen!

Offerte Configurator
Offerte nodig? Dat kan!
Met onze offerte configurator kunt u eenvoudig uw wensen aangeven, waarop u vervolgens een offerte op maat krijgt. Lekker snel en eenvoudig!
Top