ELKE WEBSITE KAN
VERBETERD WORDEN

Webdesign, webdevelopment, beveiliging en marketing

Webdesign – Website Bouwen

Nadat we samen een goed en duidelijk eindresultaat voor ogen hebben, beginnen we met de bouw van uw website. Een website bouwen gebeurt in verschillende facetten en dit proces is afhankelijk van de uiteindelijke functionaliteiten en indeling.

Wireframe:

Op aanvraag beginnen we met een wireframe. Voor de meeste websites is dit niet nodig, maar vooral bij de grotere en meer gecompliceerde websites is het handig om deze wel te laten ontwikkelen. Het wireframe is de “bouwtekening” van de website. Hierin leggen we dingen vast als navigatie, indeling en inhoud. Het voordeel hiervan is dat we deze beoordelen op de inhoud en niet op het design. In het wireframe leggen we alle interactieve elementen vast, zodat u vooraf al een goed idee heeft van de mogelijkheden van uw website.

Webdesign:

Daarna beginnen we uiteraard altijd met het design. Het design is een grafische weergave van één of meerdere pagina’s van uw uiteindelijke website. Dit design staat natuurlijk volledig ter discussie en u kunt hier alle kritiek op geven die u wilt. Vervolgens passen we het design weer aan met de nieuwe input. Dit proces herhalen we tot het design wordt goedgekeurd. Het design vormt de basis voor de bouw van de website.

Template keuze:

Voor de bouw is het goed om te bepalen hoe u de website wilt laten zien op alle verschillende devices die deze wereld telt. Vroeger was 1 template standaard. Dat was gewoon de website. Dit gebeurt tegenwoordig nog steeds veelvoudig maar we hebben nu ook de keuze om verschillende templates te bouwen voor verschillende apparaten, responsive designs en fluid designs. De keuze voor het design heeft invloed op de bouw. Wij leggen u graag de verschillen uit.

Bouw:

Het echte werk wordt verricht tijdens de bouw. De bouw van de website voeren we uit op onze eigen servers. Na oplevering wordt deze verhuisd naar het uiteindelijke domein. Tijdens de bouw installeren we alle benodigde modules en worden de scripts geschreven om de verschillende elementen op uw website (met elkaar) te laten werken. Meestal beginnen we met het bouwen van de template (het design) waar we vervolgens de technische onderdelen in verwerken en stylen. We bouwen de website in professionele code. Dit wil zeggen dat we alle huidige (denk aan W3C) standaarden hanteren. Dit heeft als voordeel dat uw website in alle browsers goed weergegeven kan worden en dat hij snel laadt. Als de website helemaal klaar is testen we deze en halen we eventuele fouten uit de website. Ook maken we hem netjes op alle moderne browsers.

Content verzorgen:

Nadat de website functioneel draait is het zaak om hem te voorzien van de juiste content. U mag de content aan ons aanleveren, zodat wij de eerste initiële vulling kunnen doen of u mag deze zelf al op de website plaatsen zodat u kunt oefenen met het systeem. We kunnen ook de content voor u verzorgen zodat u deze niet zelf hoeft te schrijven. Als u ervoor kiest om de teksten door Q5 te laten schrijven, dan brengen we u graag in contact met onze professionele web schrijver.

Testen, Oplevering en ondersteuning:

Nadat de website draait en gevuld is laten we deze testen. In dit proces kunnen we nog zaken aanpassen alvorens de website live gaat. Na het testen leveren we de website op. Vaak plannen we na afloop nog een eindgesprek, waarin we u meteen wegwijs maken met het CMS en u leren waar u rekening mee moet houden op het moment dat u zelf uw website gaat onderhouden. Vervolgens leveren we de website op en verhuizen we deze naar zijn nieuwe domein(naam). Vanaf dat moment bent u verantwoordelijk voor uw website, maar uiteraard helpen we u graag bij vragen. Bij ons staat service op de eerste plaats.

Supportcontracten:

Heeft u zelf geen zin of tijd om uw website bij te houden dan doen we dat graag voor u. Met een supportcontract koopt u een bundel uren in tegen een gereduceerd tarief. Deze uren kunt u besteden om de content van uw website bij te laten werken of om SEO gerelateerde diensten uit te laten voeren. Maar er is meer, want met een supportcontact werken we gratis uw CMS systeem bij met de laatste updates en patches zodat u altijd up-to-date en veilig bent. Daarnaast krijgen houders van een supportcontract korting op gemaakte uren die buiten het supportcontract vallen. Dus als u ook na de oplevering van uw website graag een helpend handje aan uw website wilt hebben, dan stellen wij u niet teleur!

Offerte Configurator
Offerte nodig? Dat kan!
Met onze offerte configurator kunt u eenvoudig uw wensen aangeven, waarop u vervolgens een offerte op maat krijgt. Lekker snel en eenvoudig!
Top